CATALÀ | CASTELLANO  
Jaume Julià - arquitecte, enginyer de camins
 PRESENTACIÓ|ARQUITECTURA I INTERIORISME|ARQUITECTURA I SOSTENIBILITAT|ESTRUCTURES I CONSTRUCCIÓ|BLOG|CONTACTE 
espai
 

Reforma interior habitatge Vilassar de Mar

Disseny d'interiors restauranta Casa Clapés a Granollers

El repte d'aquesta intervenció és no malmetre la imatge original de l'edifici. El projecte proposa una solució sense intervenir en sostres ni terres. El mobiliari i els revestiments de les parets són els elements amb el quals s'aconsegueix l'ambient, barreja entre l'esperit original de l'edifici i el segle en què vivim.

La planta baixa es dedica a cafeteria i botiga de delicatessen,  a la planta primera la sala principal del restaurant, a la segona una altre sala i la cuina, i a l'última planta s'ubica un espai d'us polivalent, sala de restaurant, sala de copes o local per espectacles en directe.

 
Imatges projecte

1   2   2   2   2
         
2 2 2 2 5
       
Projecte estat inicial

1   1   1   1   1
         
1 1 1 1 1
         
1 1 1 1 1
 
660 459 854 | jaume@jaumejulia.com | Vilassar de Mar (BCN)