CATALÀ | CASTELLANO  
Jaume Julià - arquitecte, enginyer de camins
 PRESENTACIÓ|ARQUITECTURA I INTERIORISME|ARQUITECTURA I SOSTENIBILITAT|ESTRUCTURES I CONSTRUCCIÓ|BLOG|CONTACTE 
espai
 

Reforma interior habitatge Vilassar de Mar

Construcció habitatge a Sant Andreu de la Barca

Un dels punts de partida del projecte va ser la ubicació del solar en una cantonada, la volumetria de l’habitatge havia de ser sensible a aquest fet. Una altra de les premisses va ser la voluntat dels propietaris de tenir tot l’espai habitable principal en planta baixa, deixant només unes golfes d’esbarjo en planta pis i un gran garatge en planta soterrani.
L’Habitatge s’organitza en dos cossos, en el primer s’ubica la cuina-menjador i l’estar, i en l’altre les habitacions en planta baixa i les golfes en planta pis. Cada volum s’alinea a un dels carrers que conformen la cantonada, generant un espai entremig per on s’organitza l’accés. La coberta es tracta com una cinquena façana i exerceix d’element que uneix visualment els dos volums.

 
Projecte acabat

1   2   2   2   2
         
2 2 2 2 2
         
2 2 2 2 2
         
2 2 2 2 2
         
2 2 2 2 2
         
2 5 5 5 5
         
Imatges projecte

1   1   1   1   1
         
1 1 1 1 5
         
 
660 459 854 | jaume@jaumejulia.com | Vilassar de Mar (BCN)