CATALÀ | CASTELLANO  
Jaume Julià - arquitecte, enginyer de camins
 PRESENTACIÓ|ARQUITECTURA I INTERIORISME|ARQUITECTURA I SOSTENIBILITAT|ESTRUCTURES I CONSTRUCCIÓ|BLOG|CONTACTE 
espai
 

Reforma interior habitatge Vilassar de Mar

Pèrgola d'accés Masia Can Santinyà a Canet de Mar

Amb la construcció d'aquesta pèrgola es pretén generar un espai d'ús polivalent. Un accés a la zona sud del terreny de la Masia, una zona de garatge en umbracle i un espai de reunió en dies puntuals un cop retirats els cotxes.

La geometria de la pèrgola respon a les traces principals existents, una de les pèrgoles es posiciona perpendicular al volum edificatori existent, l'altre al camí principal d'accés a la Masia


 
Imatges projecte

1   2   2   2 2
     
11111
Projecte estat inicial

1   1   1   1 5
     
 
660 459 854 | jaume@jaumejulia.com | Vilassar de Mar (BCN)